Reducció de potència contractada per a empreses i autònoms afectats pel coronavirus

Els clients que hagin vist disminuir la seva activitat a causa de l’alerta sanitària poden rebaixar temporalment la potència del subministrament sense cost addicional

Has hagut de tancar temporalment el teu negoci o la teva activitat ha disminuït a causa de l’epidèmia de la Covid-19? A Electra Caldense Energia estem amb tu! Ara pots reduir la potència contractada del teu subministrament elèctric de manera temporal sense cap cost.

Són moltes les empreses i autònoms que han vist afectada la seva activitat a causa del confinament de la població provocat per la pandèmia de COVID-19. En alguns casos la interrupció del negoci ha estat total (com succeeix amb la gran majoria de les botigues) i en altres l’activitat s’ha vist dràsticament reduïda (com el cas de les empreses i autònoms que segueixen teletreballant o oferint serveis essencials). Pensant en aquestes repercussions, a Electra Caldense Energia t’oferim la possibilitat de reduir temporalment la potència contractada per adaptar-la a l’actual nivell d’activitat i rebaixar el cost de la factura elèctrica.

La potència contractada és la quantitat d’energia que es pot consumir simultàniament en un negoci o habitatge i depèn de dos factors: la quantitat d’aparells elèctrics que estiguin connectats i la potència que necessitin. Si la potència que tens contractada no és suficient, la instal·lació col·lapsarà i “saltaran els ploms”. La potència contractada es mesura en quilovats (kW) i la pots consultar a la teva factura. Es tracta d’un terme fix, un cost que pagues en cada factura al marge del consum que facis. Per tant, reduir la potència contractada és una manera d’estalviar en la factura elèctrica, sempre que estigui adaptada a les teves necessitats reals.

Com reduir la potència contractada

Si ets client d’Electra Caldense Energia (empresa o autònom) i vols sol·licitar una reducció temporal de la teva potència contractada, ho pots fer sense necessitat de desplaçar-te a les nostres oficines. Realitza la gestió fàcilment trucant al telèfon 900 181 776 o mitjançant el formulari de contacte que trobaràs a la nostra pàgina web.

Com es tracta d’una reducció de potència temporal, no cal aportar documentació tècnica ni abonar la tarifa regulada per modificació de potència contractada. Tampoc és un impediment que ja hagis sol·licitat una modificació de la potència contractada en els darrers 12 mesos.

Per tant, el canvi de potència no et suposarà cap cost i podràs tornar a sol·licitar restablir la potència contractada anterior en el moment en què ho necessitis. Un cop aplicat el canvi, la teva factura elèctrica reflectirà la potència contractada reduïda, així que podràs estalviar en el terme fix de l’electricitat  fins que el teu negoci torni a recuperar plenament la seva activitat. Malgrat això, tingues en compte que el canvi de potència pot trigar fins a 15 dies en aplicar-se, segons si tens un comptador intel·ligent o analògic, tot i que intentem accelerar-ho al màxim.

Quan vulguis sol·licitar tornar a la potència contractada que tenies anteriorment, només has de fer la nova gestió a través dels nostres canals d’Atenció al Client i restablirem la potència anterior sense cap cost de gestió en un termini màxim de 15 dies.

En cas que necessitis passar a una potència contractada superior a la que tenies prèviament, tinguis una potència contractada superior a 15 kW o qualsevol altra situació específica, contacta amb Electra Caldense Energia i estarem encantats d’oferir-te la solució més adient.

A Electra Caldense Energia estem al teu costat, ara més que mai. Com et podem ajudar?

Entrades recomanades