Notícies

Nota informativa: Noves tarifes de peatges

El proper dia 1 de juny entra en vigor la nova estructura tarifària. És un canvi normatiu, al qual totes les comercialitzadores ens hem d’adaptar.
Llegir Més

Canvi de la data i període de facturació

A partir d’aquest mes les factures s’emetran de manera que els períodes de consum siguin equivalents als mesos naturals.
Llegir Més

Electra Caldense, Energy Web i Bamboo Energy anuncien el projecte ElectraFlex per dotar de més flexibilitat a la xarxa elèctrica

ElectraFlex és la primera plataforma descentralitzada de distribució flexible d’energia del món que està adaptada a les necessitats específiques d’un operador del sistema de distribució.
Llegir Més

Com afecten les pujades dels preus de l’electricitat als nostres clients?

Després de dos anys de tendència a la baixa, els preus de l’electricitat al nostre país s’han disparat en les darreres setmanes.
Llegir Més

Reducció de potència contractada per a empreses i autònoms

Si ets una empresa o autònom, ara pots reduir temporalment la potència contractada del teu subministrament elèctric amb Electra Caldense Energia per estalviar en la factura. És molt fàcil, no té cap cost i no caldrà que et desplacis ni que presentis documentació tècnica. Informa't!
Llegir Més

Ajuts a les persones afectades per la Covid-19

Estem vivint moments difícils i des de l'Electra Energia volem seguir al vostre costat com hem fet sempre. Per això volem estar al costat dels nostres clients, particulars i empreses que es veuen afectades per aquesta crisi sanitària.
Llegir Més
EPI foc-Electra-Caldense-i-Km-0-Energy

EPI INDUSTRIES family of companies escull l’energia 100% verda d’Electra Caldense Energia

EPI INDUSTRIES family of companies escull l’energia 100% verda d’Electra Caldense Energia El grup podrà
Llegir Més
Punts de recarrega elètrica

Punts de recàrrega de vehicle elèctric per un poble més sostenible

Electra Caldense Energia ha posat en marxa vuit punts de recàrrega elèctrica gratuïta i 100% renovable per a vehicles elèctrics, afavorint la mobilitat sostenible que promou l’Ajuntament.
Llegir Més