Notícies

ECE i PEUSA ACM

Electra Caldense Energia i PEUSA s’adjudiquen el concurs d’autoconsum de l’Associació Catalana de Municipis

Electra Caldense Energia i PEUSA han estat les empreses comercialitzadores d’energia adjudicatàries del primer concurs de subministrament d’energia elèctrica.
Llegir Més
Temporitzadors

Com estalviar energia amb temporitzadors, programadors, termòstats i endolls intel·ligents

L'ús de temporitzadors, programadors, termòstats o endolls intel·ligents cada cop és més habitual en habitatges i oficines. Aquests aparells permeten racionalitzar el consum d’energia, aprofitant les hores vall de manera fàcil seguint els consells que trobaràs a continuació.
Llegir Més
noves tarifes peatges

Nota informativa: Noves tarifes de peatges

El proper dia 1 de juny entra en vigor la nova estructura tarifària. És un canvi normatiu, al qual totes les comercialitzadores ens hem d’adaptar.
Llegir Més
Canvi data facturacio

Canvi de la data i període de facturació

A partir d’aquest mes les factures s’emetran de manera que els períodes de consum siguin equivalents als mesos naturals.
Llegir Més
Electraflex

Electra Caldense, Energy Web i Bamboo Energy anuncien el projecte ElectraFlex per dotar de més flexibilitat a la xarxa elèctrica

ElectraFlex és la primera plataforma descentralitzada de distribució flexible d’energia del món que està adaptada a les necessitats específiques d’un operador del sistema de distribució.
Llegir Més
Reduccio potencia contractada

Reducció de potència contractada per a empreses i autònoms

Si ets una empresa o autònom, ara pots reduir temporalment la potència contractada del teu subministrament elèctric amb Electra Caldense Energia per estalviar en la factura. És molt fàcil, no té cap cost i no caldrà que et desplacis ni que presentis documentació tècnica. Informa't!
Llegir Més
ajuts covid-19

Ajuts a les persones afectades per la Covid-19

Estem vivint moments difícils i des de l'Electra Energia volem seguir al vostre costat com hem fet sempre. Per això volem estar al costat dels nostres clients, particulars i empreses que es veuen afectades per aquesta crisi sanitària.
Llegir Més
EPI foc-Electra-Caldense-i-Km-0-Energy

EPI INDUSTRIES family of companies escull l’energia 100% verda d’Electra Caldense Energia

EPI INDUSTRIES family of companies escull l’energia 100% verda d’Electra Caldense Energia El grup podrà
Llegir Més