Canvi data facturacio

Canvi de la data i període de facturació

Benvolgut client/a:

A Electra Caldense Energia treballem, cada dia, per oferir la màxima simplicitat i transparència en els contractes de subministrament elèctric dels nostres clients.

Per aquest motiu, com ja vam avançar en una nota informativa inclosa a la factura del mes de febrer, a partir d’aquest mes les factures s’emetran de manera que els períodes de consum siguin equivalents als mesos naturals, en comptes d’emetre’s a mitjans de mes com fins ara.

És a dir, per norma general, la factura d’un mes inclourà només el consum corresponent a aquell mes.

D’aquesta manera, la factura s’ajustarà exactament al mes natural per a major claredat.

Per tal de regularitzar el tancament de les factures en curs, la propera factura s’emetrà el 5 d’abril i inclourà el consum corresponent a les lectures des del 15 de febrer fins al 31 de març.

En endavant, totes les factures s’emetran el dia 5 del mes següent al període facturat, de manera que la factura corresponent al consum d’abril es facturarà amb data de 5 de maig i així successivament.

Esperem que aquest canvi faciliti un millor control del seu consum d’electricitat i quedem a la seva disposició per a qualsevol consulta al telèfon 900181776, el correu electrònic info@electracaldenseenergia.com o l’apartat Atenció al Client d’Electracaldenseenergia.com.

Atentament,

Atenció al Client d’Electra Caldense Energia

Entrades recomanades