temporal-vent-3

L’extraordinari temporal de vent del dimarts 9 de desembre ha causat danys de consideració a la xarxa de distribució d’Electra Caldense, S.A.

Les línies més afectades han estat les que alimenten els nuclis de Gallifa, Sant Sebastià de Montmajor i les urbanitzacions del Farell, Torre Negrell i Font dels Enamorats, on el fort vent ha fet caure nombrosos arbres damunt de les línies i ha deixat sense subministrament durant vàries hores els usuaris d’aquestes zones.

Les avaries també han afectat, si bé durant menys temps, els nuclis urbans de Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines.

A tot això cal afegir-hi, el mateix dia, el tall accidental d’una línia d’alta tensió per part d’una màquina que construeix una canalització de gas en el terme municipal de Sentmenat, que ha afectat a alguns clients d’aquesta població i del polígon industrial de Can Roqueta, a Sabadell.

Malgrat la quantitat i la importància dels danys, Electra ha treballat intensament i amb tots els mitjans per restablir progressivament el subministrament a tots els clients connectats a la seva xarxa, recorrent fins i tot, en alguns casos, a la instal·lació de grups electrògens, de tal manera que poc després de la mitjanit tots els nuclis afectats ja tornaven a tenir servei.