La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha certificat que tota l’energia comercialitzada per l’Electra Caldense Energia procedeix de fonts renovables, segons recullen els darrers resultats publicats del sistema de garantia d’origen i etiquetat de l’electricitat.

energia-verdaConcretament, la certificació emesa per la CNMC confirma que tota l’energia comercialitzada per l’Electra Caldense Energia l’any passat es va generar a partir de fonts renovables no fòssils, com ara: hidroelèctrica, eòlica, solar, biomassa, geotèrmica, etc.

Això dóna a l’Electra Caldense Energia el dret d’usar el segell distintiu “100 % energia verda”, que inclourem a la nostra pàgina web, factures, etc… A més a més, en endavant també podrem emetre certificats acreditant que tota l’energia que consumeixen els nostres clients s’obté de fonts renovables.

Es tracta d’un reconeixement molt important per l’Electra Caldense Energia, ja que reafirma la nostra trajectòria de filosofia empresarial en el compromís amb el medi ambient.

També ajudem els nostres clients a fer un ús més racional de l’energia amb pràctics consells energètics. D’aquesta manera, poden tenir la tranquil·litat de fer servir una energia més néta i sostenible, a banda de gaudir de la qualitat de servei que ens caracteritza.

Seguirem treballant cada dia per a oferir-te l’energia més verda!

Entrades recomanades