foto-fibra-optica-gallifa-2

El divendres 5 de febrer la Sra. Mercè Conesa, Presidenta de la Diputació de Barcelona, inaugurà la xarxa de Fibra Òptica que s’ha fet des de Caldes de Montbui a Gallifa, de 12.340 metres de longitud.

Aquesta estesa de Fibra s’ha realitzat en el marc d’una subvenció de la Diputació de Barcelona, després de la valoració per part de l’Ajuntament  de la necessitat de millorar les infraestructures de comunicacions en el municipi de Gallifa. Aquesta limitació tecnològica impedia el desplegament de l’administració telemàtica municipal, alhora que no permetia una gestió “intel·ligent” de les diferents infraestructures i serveis municipals. Analitzades, per part de l’Ajuntament, les diferents alternatives per revertir aquesta situació es va concloure que la millor de les alternatives possibles era el desplegament d’una xarxa de fibra òptica corporativa.L’obra l’ha realitzat Electra Caldense Energia, a través de l’empresa instal·ladora del grup, Comercial Vallesana de Suministros. Està preparada per donar servei al Nucli Urbà de Gallifa, al Castell  i al Nucli de la Ferreria.

Amb aquesta estesa s’ha dotat de fibra òptica amb FTTH a l’Ajuntament de Gallifa que té una intranet pròpia.

Electra Caldense Energia, per millorar els serveis que ofereix als seus clients de Gallifa, ha fet l’estesa de Fibra Òptica pel poble, per poder donar el servei d’internet d’alta velocitat als veïns de Gallifa.

Actualment hi ha 13 clients actius, i 10 en fase d’instal·lació. Es a dir, gairebé el 20% de veïns de Gallifa ja disfruten, o disfrutaran en breu, de tots els avantatges de la Fibra Òptica: Internet a alta velocitat i telefonia fixe.

Els clients tenen la possibilitat de contractar internet amb fibra òptica,  afegir-hi el telèfon fixe i properament també el mòbil.

Entrades recomanades