EPI foc-Electra-Caldense-i-Km-0-Energy

EPI INDUSTRIES family of companies escull l'energia 100% verda d'Electra Caldense Energia

El grup podrà cobrir totes les seves necessitats de consum elèctric amb energies renovables

EPI INDUSTRIES family of companies, grup d’empreses dedicat a la distribució de productes i serveis especialitzats per a la indústria, ha escollit l’Electra Caldense Energia com a empresa subministradora de la totalitat del consum elèctric de les seves instal·lacions al territori nacional. Amb aquesta adjudicació, el grup empresarial amb seu a Lliçà de Vall continua amb la seva aposta per la sostenibilitat que s’emmarca en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, específicament en l’àmbit de les energies renovables.

Creat el 1953, EPI INDUSTRIES family of companies és un proveïdor de serveis industrials especialitzat en una àmplia gamma de components d’enginyeria mecànica d’alta qualitat, i els seus serveis tècnics i logístics associats. Amb una forta implantació en el mercat nacional, té filials a 5 països i dóna servei a clients industrials en més de 35 països de tota mena de sectors.

Gràcies a l’acord establert amb l’Electra Caldense Energia, totes les instal·lacions del grup (que inclou empreses com EPIDOR SEALS AND RUBBER TECHNOLOGY, LIDERING, TORMETAL i EPIDOR TECHNICAL DISTRIBUTION) al territori nacional consumiran exclusivament l’energia verda proporcionada per aquesta empresa subministradora amb seu a Caldes de Montbui.

L’elecció d’Electra Caldense Energia s’ha produït després d’obrir una licitació per seleccionar una empresa comercialitzadora que garantís electricitat 100% d’origen renovable i que complís altres criteris com el preu, la proximitat i la qualitat de servei. La guanyadora, en tots els criteris, ha estat l’Electra Caldense Energia, empresa que pertany a un grup centenari dedicat als sectors de l’electricitat, el gas, les energies renovables i les telecomunicacions, entre altres

Compromís “100 % energia verda”

L’acord inclou el compromís que tota l’energia subministrada a les instal·lacions d’EPI INDUSTRIES family of companies procedeix de fonts renovables. Electra Caldense Energia té la certificació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) que acredita que tota l’energia que comercialitza procedeix de fonts renovables no fòssils, com hidroelèctrica, eòlica, solar, biomassa o geotèrmica. Això permet als clients de la subministradora, com en el cas d’EPI INDUSTRIES family of companies, usar el segell distintiu “100 % energia verda” per acreditar el seu compromís amb la sostenibilitat davant els seus clients, proveïdors i públics.

La contractació d’Electra Caldense Energia com a empresa subministradora d’electricitat forma part de la política de sostenibilitat i medi ambient d’EPI INDUSTRIES family of companies. El grup ha posat en marxa diferents iniciatives per tal de reduir les emissions de carboni de la seva activitat econòmica, amb mesures d’eficiència energètica, autoconsum i ús d’energia verda segons els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. De manera específica, aquesta licitació s’emmarca en l’Objectiu 7, que fa referència a l’ús d’energies renovables, i l’Objectiu 17, que promou les aliances per al desenvolupament sostenible.

Entrades recomanades