subestaci-felip-puig-2

El passat 17 de gener de 2014 al matí el Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, acompanyat per l’Alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, i l’Alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, va inaugurar oficialment la nova subestació 220/25 kV “Can Vinyals”, d’Electra Caldense, S.A., situada en el terme municipal de Sentmenat.

Aquesta nova instal·lació, en la que l’Electra hi ha invertit prop de 5 milions d’euros, suposa la connexió de la xarxa de distribució de l’empresa (de tensió 25 kV) a la xarxa de transport de Red Eléctrica (de 220 kV). La seva finalitat és garantir la qualitat del servei elèctric dels 12.300 clients que hi estan connectats, principalment en els municipis de Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines i Gallifa, però també d’altres municipis del Vallès Occidental i Oriental, com Sentmenat, Palau –solità i Plegamans, Parets del Vallès, Sabadell, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells i Sant Llorenç Savall.

En els mesos en que la nova subestació ja ha estat en marxa, la millora en la qualitat del servei s’ha fet palesa en la disminució dels talls de subministrament i en l’estabilitat de la tensió del corrent elèctric. A més, a partir d’ara, la xarxa de distribució de l’Electra disposa de capacitat suficient per poder donar servei elèctric a les necessitats futures d’aquests municipis.

Entrades recomanades