ece-compra-de-probiomassa

L’Electra ha comprat una participació de la societat Probiomassa S.L. dins de la nova línia de negoci que té previst iniciar, que consisteix en la utilització dels recursos forestals amb finalitats energètiques.

Aquesta adquisició va acompanyada de la creació de dues noves filials, “Probiomassa producció” i “Probiomassa energia”, que seran les encarregades de desenvolupar aquest innovador projecte, sota la marca “Probiomassa”.

Les noves activitats van des de la gestió forestal fins a la venda de l’energia. En concret, es tracta d’aprofitar un recurs autòcton, proper i renovable com és la fusta dels boscos de l’entorn. Amb una gestió adequada es pot afavorir el desenvolupament equilibrat d’aquests boscos i, a més, obtenir la biomassa suficient per ser utilitzada com a combustible a les llars de la mateixa comarca. Es tracta, doncs, d’un projecte d’àmbit comarcal.

A més, l’Electra ha encarregat a la Universitat Politècnica de Catalunya un estudi del balanç energètic de l’ús d’aquesta biomassa per a finalitats energètiques, on es determinarà el màxim radi viable energèticament.

Entrades recomanades