Ajuts a les persones afectades per Covid-19

Estem vivint moments difícils i des del Grup Electra volem seguir al vostre costat com hem fet sempre. Per això volem estar al costat dels nostres clients, particulars i empreses que es veuen afectades per aquesta crisi sanitària. 

Com us hem anat comunicant, el Grup Electra seguim teletreballant per a poder oferir el nostre servei amb normalitat, tant en matèria de qüestions administratives com atenent qualsevol possible avaria d’urgència que puguin sorgir aquests dies. Volem aprofitar aquestes línies per agrair a tot el nostre personal l’esforç que fan aquests dies per adaptar-se a la situació actual. Sense tots ells i elles no seria possible mantenir l’activitat de la nostra empresa i poder oferir solucions. 

Som conscients que actualment hi ha moltes persones que estan afectades directament pel COVID19, o qui veuran afectats els seus ingressos pels ERTOs, qui han vist reduïda la seva facturació o que fins i tot han hagut de fer cessaments d’activitat durant aquest confinament. Per tots ells hem habilitat un correu electrònic especial on qualsevol persona o negoci afectat per aquestes condicions pugui posar-se en contacte amb nosaltres per analitzar el seu cas de forma particular. Podeu escriure’ns al:

covid19@electracaldenseenergia.com

Sabem que entre tots i totes ens en sortirem d’aquest moment complicat i que al final tot anirà bé. Estem treballant al vostre costat encara que no ens veiem. 

Finalment, des del Grup Electra també volem fer-vos arribar tot el nostre escalf a tothom qui té alguna persona malalta de COVID19 i el nostre condol a qui hagi perdut una persona estimada aquests dies.

Entrades recomanades