ece-brindis-4

El passat 27 de setembre es va donar el tret de sortida a la Festa Major amb la descoberta del cartell de l’edició d’enguany i el Brindis de Festa Major.

Una primera trobada on Ajuntament, entitats locals i les empreses que patrocinem les festes de la nostra vila, des de fa anys ens trobem per a conèixer el cartell guanyador, que aquest any ha estat el dissenyat per Marc Viamonte Esteve. També és el moment en el qual es fa públic la programació que omplirà tots els racons de Caldes amb més d’un centenar d’activitats organitzades gràcies a l’esforç d’entitats locals de tota mena.

L’Electra, empresa patrocinadora

Per a l’Electra, patrocinar la Festa Major i la Capvuidata de Caldes de Montbui, és la nostra forma de formar part activa de la nostra vil·la, de col·laborar amb les entitats i donar-los suport en la seva organització d’aquesta programació. Entre tots i totes fem d’aquesta Festa Major un esdeveniment únic per a tots i totes!

Podeu veure totes les activitats de les quals podrem gaudir durant la Festa Major i la Capvuitada en aquest enllaç: http://festamajorcaldes.blogspot.com/

ece-brindis-3
mostra-1-festa-major-2018-calder
cartell-festa-major-caldes

Entrades recomanades