Recàrrega de vehicles elèctrics

L’Electra Caldense Energia posa a la teva disposició varis punts de recàrrega gratuïts per al teu vehicle elèctric.

Punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Caldes de Montbui

A continuació pots veure els punts de recàrrega de vehicles elèctrics disponibles actualment. La xarxa s’ampliarà progressivament.

Com recarrregar el teu vehicle elèctric

Segueix les instruccions que trobaràs a continuació per a recarregar el teu vehicle elèctric d’una forma ràpida, senzilla… i sense pagar res!

Descarrega l’app

Electromaps és l’aplicació gratuïta líder que et permet trobar fàcilment els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics que estan disponibles en la teva zona i són d’ús públic. A més de localitzar ràpidament amb el mòbil on pots recarregar el teu vehicle elèctric, també et permet gestionar l’activació de la recàrrega i saber si el punt de recàrrega està disponible en aquests moments. És molt fàcil d’usar!

Registra’t i inicia sessió

Per poder usar l’app Electromaps, t’has de registrar com a usuari i iniciar una sessió a l’aplicació. Tant la descàrrega com el registre en l’aplicació són gratuïts. Un cop hagis iniciat sessió, podràs buscar els punts de recàrrega més propers per al teu vehicle elèctric.

Pots fer la recerca mitjançant el cercador o el mapa de l’aplicació, que també et mostra els teus punts de recàrrega preferits.

Tria un punt de recàrrega

Escull un punt de recàrrega per al teu vehicle elèctric entre les opcions que t’apareixen al mapa o al cercador. Si fas clic en un punt de recàrrega, pots accedir a informació detallada: ubicació exacta, tipus de connector, si està disponible o ocupat, si permet realitzar reserves, etc. També trobaràs les dades de contacte dels responsables del punt de recàrrega per si vols fer-los alguna consulta o suggeriment.

Selecciona el connector

Un cop arribis al punt de recàrrega escollit, has de seleccionar el tipus de connector del qual disposa el teu vehicle elèctric entre les diferents opcions que ofereix la pantalla del punt de recàrrega. Si no saps quin tipus de connector fa servir el teu vehicle elèctric, consulta la documentació del fabricant del vehicle. Tingues en compte que, si tries un connector erroni, la recàrrega no es podrà realitzar.

La comporta s’obrirà

Després de triar el tipus de connector corresponent al teu vehicle elèctric, s’obrirà automàticament la comporta del punt de recàrrega perquè puguis accedir al connector i endollar el cable de recàrrega del teu vehicle. Perquè s’obri la comporta de recàrrega, has d’haver realitzat correctament els passos anteriors. Tingues en compte que la comporta es tancarà després d’uns minuts si no hi connectes cap cable.

Connecta el cable de recàrrega

Per motius de seguretat, primer has de connectar el cable al vehicle i després al punt de recàrrega. Si tens dificultats per connectar el cable al punt de recàrrega, assegura’t d’haver triat el connector correcte. Consulta la pantalla del punt de connexió per confirmar el correcte inici de la recàrrega. A la pantalla o en els panells informatius del punt de recàrrega també podràs veure la durada màxima de la recàrrega.

¿Tens dubtes? Contacta amb nosaltres

Truca'ns

Estarem encantats de respondre les teves consultes si ens truques al telèfon gratuït 900 181 776 en horari laborable.

Xat en línia

Parla en temps real amb els nostres assessors per a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Des de l’ordinador o el mòbil!

Envia un missatge

Emplena el formulari per enviar-nos les teves consultes, suggeriments o reclamacions i et respondrem al més aviat possible.

Vine a veure’ns

Estem a la teva disposició a les nostres oficines de Plaça Catalunya, 6 de Caldes de Montbui (Barcelona). T’esperem!

Sabies que….?

La recàrrega és gratuïta

Els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Caldes de Montbui gestionats per l’Electra Caldense Energia són totalment gratuïts. A l’aplicació també trobaràs altres punts de recàrrega gratuïts i de pagament en altres ciutats. Consulta les limitacions sobre la durada de l’estacionament per a la recàrrega en cada punt.

Usem 100 % energia verda

L’energia utilitzada en els punts de recàrrega de vehicles elèctrics que gestionem a Caldes de Montbui té un origen 100 % a partir d’energies renovables, tal com acredita la certificació emesa per la CNMC. D’aquesta manera, quan facis servir el teu vehicle elèctric, a més de reduir la contaminació i el soroll a la teva ciutat, estaràs ajudant a disminuir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

energia-verda
electra