energia-verda

PASSA’T A L’ENERGIA VERDA!

Millor per al medi ambient, millor per a les persones

Què és l’energia verda?

S’anomenen energies verdes totes aquelles que s’obtenen a partir de fonts considerades inesgotables, perquè es poden regenerar o perquè estan disponibles en quantitats immenses. En canvi, les energies no verdes tenen una disponibilitat limitada i no es poden renovar, per tant acabaran esgotant-se tard o d’hora.

Tipus d’energies verdes?

Actualment existeixen diferents tipus d’energies verdes en funció de la seva procedència.

La més coneguda és l’energia solar, que aprofita la radiació del sol per generar electricitat o escalfor. També és molt popular l’energia eòlica, que aprofita la força del vent.

L’aigua és una altra font important d’energies verdes, per exemple l’energia hidràulicaque s’extrau dels rius o l’energia mareomotriuque es genera als mars i oceans. Per la seva banda, l’energia geotèrmicaaprofita l’escalfor de la Terra per generar calor o electricitat.

A més a més existeixen energies renovables basades en la combustió de matèria orgànica, com la biomassa, o de derivats vegetals, com el biodièselo el bioetanol. A diferència de les anteriors, aquestes energies són contaminants perquè generen emissions de CO2, però tenen l’avantatge de ser renovables i més netes que els combustibles fòssils.

Amb l’energia verda tot són avantatges

Tota l’energia que comercialitzem procedeix de fonts renovables no fòssils. Saps quins avantatges té per a tu?

Ajudes a protegir el medi ambient i a fer un ús més racional dels recursos naturals, a més de reduir les emissions de CO2i altres gasos d’efecte hivernacle.

Contribueixes a fer que tots puguem respirar un aire més nét, en evitar que es segueixin cremant grans quantitats de combustibles fòssils per produir energia.

Col·labores amb la reducció dels residus que provoca la generació d’energia a partir de fonts no renovables i que suposen un greu problema per al medi ambient.

Estalvies en la factura elèctrica amb opcions com l’autoconsum domèstic o la cogeneració en indústries, a més de reduir la dependència d’energies importades.

Dones suport a la producció d’energia en proximitat, que fomenta el desenvolupament econòmic local i ajuda a fixar població en els entorns rurals.

Et sumes a una nova visió més responsable i sostenible del consum d’energia, que fomenta l’estalvi i l’eficiència energètica pel bé de tots.

El 100% de la nostra energia és

ENERGIA VERDA

PARTICULARS

Pren el control de la teva energia

Actualment és possible tenir la certesa que tota l’energia que consumeix la teva llar és energia verda, si contractes el subministrament amb una empresa certificada com l’Electra Caldense Energia.

Està demostrat que, a llarg termini, l’energia renovable és més assequible i sostenible. Per tant, com més consumidors es passin a l’energia verda, més estalviarem.

També pots començar a gaudir directament de l’estalvi que t’ofereix l’energia verda mitjançant l’autoconsumelèctric.

Mitjançant la instal·lació de plaques solars, petits aerogeneradors o calderes de biomassa, pots produir la teva pròpia energia per reduir la factura elèctrica, ser autosuficient o fins i tot vendre l’electricitat excedent a la xarxa.

S’han acabat els temps en què els altres decidien per tu. Ara tu controles la teva energia!

EMPRESES

L’energia verda és un bon negoci

Vols posar en relleu el compromís mediambiental de la teva empresa?

Amb el nostre certificat “100 % Energia Verda”podràs acreditar davant dels clients, proveïdors, administracions públiques, etc. que tota l’energia que usa la teva empresa prové de fonts renovables. Això és positiu de cara a la Responsabilitat Social Corporativa, però també pot ser un aspecte diferencial a l’hora de participar en les licitacions públiques.

A més a més, l’energia verda t’ajuda a reduir els costos energètics de la teva activitat. Mitjançant la instal·lació de panells solars, calderes de biomassa, sistemes de cogeneració, etc. pots disminuir la compra d’energia externa i aprofitar millor els teus recursos. A la llarga, aquest estalvi també beneficiarà els teus clients, proveïdors i el teu entorn.

Ho miris com ho miris, l’energia verda és una inversió de futur.

T’interessa l’energia verda?

Comença a gaudir ara mateix dels avantatges que ofereix apostar per una energia més neta i renovable.

Com has pogut veure, l’energia verda ofereix molts beneficis tant per als particulars com per a les empreses. I el més important és que es tracta d’una realitat a l’abast de tothom: només cal un clic o una trucada perquè comencis a gaudir de tots els seus avantatges.

A l’Electra Caldense Energia et volem acompanyar en aquest viatge. Som una empresa centenària amb gran experiència en energies verdes. La nostra missió és acostar-les a les persones, negocis i institucions per a fer que s’incorporin a la nova revolució energètica.

Confia en l’Electra per començar a descobrir una nova forma de veure l’energia.

T’acostem a l’energia verda

Som la teva subministradora d’energia verda de proximitat.

EXPERIÈNCIA
Tenim una trajectòria de més de 100 anys en el sector elèctric.
SOSTENIBILITAT
Tota l’energia que distribuïm es genera amb fonts renovables no contaminants.
INNOVACIÓ
Som pioners i especialistes en energies renovables i eficiència energètica.
SERVEI
T’oferim preus competitius, transparència i la millor atenció al client.
energia-verda-w

Passa’t a l’energia verda de l’Electra.

Dona’t d’alta

PER TELÈFON

PER MAIL